важно !

Здравей Буби. Трябва да ти кажа някои неща ! Надявам се да ги разбереш. Винаги съм бил човек , който е бил максимално точен с всички. Винаги съм държал думите и делата ми да са в синхрон, но и винаги съм държал да получа същото ! Така смятам, че е редно, защото искам  да бъда уважаван от хората ! Особено когато става дума за човека, който ще е до мен !
Знаеш ли ? Запознанството ми с теб от самото начало беше една магия за мен ! Нещо, което страшно много харесах и ми допадна.  Разбира се през първите няколко дни аз не знаех за съществуването на Георги . Знаех просто, че се харесваме и че това е взаимно. Радвах се, че най-после намерих един истински човек, една красива жена с която най-накрая мога да имам нещо истинско и хубаво , защото аз изпитах любов от пръв поглед към теб ! Подходих към теб с голямо желание и уважение и виждах , че ти ги оценяваш. Забелязах още тогава по думите ти , че нещо ти липсва в живота и че някак аз ти го давам по един или друг начин……. Подходих с най-голямо желание към теб. След 1 седмица ти ми каза за Георги, че си във връзка с него, която не върви от доста време, че не си щастлива, че не намираш смисъл в живота си , че всичко ти е сиво и еднообразно и че живота ти представлява едно сиво ежедневие , ходене на работа за да изкарваш пари и след това в залата и от време на време излизане с приятели.

Аз имах представа за теб единствено по това което ми казваш, което в доста от случаите беше недостатъчно за да те разбера какво искаш да ми кажеш, защото в доста от случаите, разговорите приключваха в много важни моменти, защото трябваше да затваряш телефонна ( защото не можеше да говориш спокойно когато поискаш )  ! Вярвах че и при теб думите и делата ти са в синхрон. Бяхме наясно , че и двамата не сме щастливи в животите си и някак нашето запознанство беше като лекарство един за друг ! Поискахме да се опознаем ……. Започнахме да се чуваме, да се виждаме, когато има възможност и аз започнах да те харесвам все по-силно. Просто ми допадна във всяко отношение . Но колкото повече се опознавахме и се сближаваме и харесваме, аз виждах че ти някак започваш да страниш от мен, което беше необяснимо за мен. Когато сме заедно на 4 очи , всичко е наистина супер , а в момента в който нашата среща приключи , аз някак за теб не съществувах. И така до следвашия път когато се видим. Аз не разбирах какво се случва. Търсих отговорите си …… Затова задавах и въпроси. Ако имахме една нормална комуникация, да се виждаме по-често като приятели, без да се крием от тоя и оня , ако можехме да се чуваме по-лесно,  нашите отношемния щяха да бъдат много спокойни и още по-хубави.  Бих искал това да се случи наистина. Това, че ти не отделяше достатъчно време за мен, ме караше да се чувствам неприятно, но те разбирах , защото знаех в каква ситуация си !  Мен страшно много са ме наранявали и използвали жените. Най неприятното е когато харесваш някого и забележиш, че думите и делата му се разминават ! Мен реално не ме натоварвапе толкова това че все още си с Георги, а това че делата ти невинаги са в синхрион с мислите и чувствата ти, и аз се чудех на какво да вярвам !

Ти ми казваше, че искаш да ме опознаеш, а ми пишеше само ако аз съм ти писал , а в последствие даже спря и да ми отговаряш.. Разговорите ни по телефона и те са такива …… Докато говорим , винаги когато някой ти звънне, все ми затваряш и после не звъниш, или когато ти звънна, често отказваш разговор, а в мое присъствие когато някой ти звънне , винаги вдигаш на другите. В мое присъствие винаги е удобно да говориш с всеки друг, а с мен почти никога не е удобно да си довършиш разговора докрай и в същото време ми казваш че много ме харесваш , уважаваш и че имаш по силни симпатии към мен от приятелски !  Смятам че ако ме харесваш и уважаваш достатъчно, можеш да намериш начина за контакт с мен , особено ако ме спяташ за по специален приятел от останалите ти приятели и приятелки ! Казваше, че често идваш във Варна и ще можем да се виждаме , а реално до момента за 8 месеца, само 2-3 пъти се видяхме тук и то защото дойде покрай прегледа на Янчето !  Другите пъти когато идваше и ми го казваше предварително, щяхме уж да се виждаме, а аз някак оставах на заден план и не се иждахме. Щеше ми се да получа малко по-специално отношение, а не по между другото да се видим  ……. Даже и само като приятели , смятам че има как да се случи, защото ако съм ти само приятел , няма защо и от кого да се крием ! Добре че аз си намирах поводи да идвам до силистра м че да можем да се виждаме по-често ! Ясно е, че докато си с Георги, колкото и да се искаме, ние държим дистанция или по-скоро ти  ! Но вярваш ли,че ако се разделиш с него някой ден , че след тази дистанция , ти ще звъннеш и ще ми кажеш че вече можем да сме заедно ?
Вярвам, че когато човек харесва някого много , намира време за него, колкото и да е зает и колкото невъзможно и трудно да изглежда. . . Всеки ден , ако не можем в работно време,  то за 10 минути преди да си легнем има как да се отдели това време ! Аз лично работя 3 различни неща. Освен това сам пера, чистя , готвя и пак ми остава време. Но освен време аз най вече имам желание ! Затова успявам да намеря и времето. Затова и до ден днешен не съм ти обърнал гръб, колкото и да съм бил зает , колкото и пъти да съм се чувствал пренебрегнат ! Начини винаги може да се намерят, особено когато си разпознал жената която искаш да е до теб занапред ! Ако сме заедно , аз никога няма да тръгна сам за някъде и да те оставя да ме чакаш …….. Винаги ща имаш избора да дойдеш с мен ако искаш и чак тогава ако не ти се идва да си останеш в къщи. А не да се чудиш дали не съм отишъл за пореден път с някоя друга ……….

Правеше ми впечатление в началото, че  когато говориш за Георги,  някак личеше, че ти липсва свобода , че искаш да направиш нещо, а той те спира.  Помислих, че изпитваш страх от него или някакво неудобство и заради това не се разделяш с него. Ти беше ми казала, че не ти пука той какво ще си помисли , когато бях ти звъннал и той ми  беше вдигнал телефона ти.  По- скоро ти не искаше аз да се сърдя и ми звънна да ми се извиниш ! Беше казала, че не знаеш какъв ти е точно той вече. Дали ти е приятел или не ! Че едва ли не връзката ви вече е изчерпана.  Че ти е все тая какво ще си помисли ако ми звъннеш да ме чуеш ! Много силни приказки, но в крайна сметка на дела не се доказаха съвсем ! Много пъти съм си слушал разговорите ни , тъй като ми се записват автоматично и съм си градил преценка за теб на базата на всичко което ми казваш за ситуацията при теб ! Когато между двама души няма тръпка,  когато са си омръзнали , когато остане уважението и приятеслтвото , то е редно да остане точно такова и е хубаво да остане!  Защото в крайна сметка може и то да не остане в един момент, ако единия в един момент се почувства използван , а другия стои до него само от уважение, благодарност или неудобство. , в место да си останат приятели. Такива връзки изглеждат истински връзки за пред хората и те даже им  завиждат за връзката. Даже понякога единия във връзката си мисли че всичко е ок, а другия се чувства празен и нещастен ………. А защо не сложат картите на масата и всеки да си търси щастието с някой по-подходящ човек за него.. Да не се карат , а да се разберат като големи хора . Много връзки са преминали през вашата фаза, особено когато си била само с един човек толкова време. Ти нямаш база за сравнение. Е предполагам, че все пак си имала някакви други заигравки за тези всички години, въпреки че може би ти е неудобно да ми кажеш, но това са нормнални неща и аз съм почти сигурен че е така !
Ти ми сподели, че искаш промяна , че искаш да си щастлива, обичана , влюбена , но те е страх от промяна и се чудиш дали промяната има смисъл ….. Дали няма да е същата история с нов герой ! Аз този филм съм го играл и исках да ти покажа, че няма защо да се притесняваш ! Че можеш да си щастлива и че трябва да се решиш.
 Ти обаче колкото повече се виждахме и опознавахме , казваше, че все повече започваш да ме харесваш , но и започваше да чувстваш някаква вина като чели от това . Че едва ли не му изневеряваш , докато в крайна сметка ние винаги сме спазвали някакво приличие в държанието си един към друг, колкото и да сме искали вътрешно в себе си да си се порадваме един на друг ! Похвално е, че си сериозен човек , защото в днешно време жените не са като теб ! Аз затова и те харесах.  Истината е че свикнах с теб. Ти ми даваше вече точно това което искам. Добро отношение , доверие, внимание, весело и приятно прекарано време. Поисках те за себе си ! Така ти стана мой приоритет като човек. Исках да знаеш, че можеш да разчиташ на мен за всичко, защото ние не се харесвахме просто за някакво неагажиращо разнообразие , а за нещо истинско и сериозно. Нещо което не се случва с всеки ………. Така се започна с моето внимание към теб всеки ден …. За мен започна да става удоволствие да правя неща с които да те накарам да се чувстваш някак по-добре, макар и от разстояние   На теб ти беше приятно да ме опознаваш след всяка наша среща и разговор по телефона. Аз виждах че има надежда за нас. Даже говорих с един човек, който каза, че може да организира нещата да ти намери рабора в Теленор тук в Варна , ако решиш да дойдеш при мен !
В един неочакван за мен момент , ти ми каза че не искаш да се привързваш към мен ! Спря да ми звъниш, спря да ми пишеш, или ако пишеш е кратко и все по-рядко, Ако не се сетя аз да го направя, ти нямаше да се сетиш …… Когато се видим наживо, всичко е супер приятно, до момента в който ти или аз се приберем и от този момент нататък , за теб аз някак не съществувам. Започна да ми липсва  вниманието ти , времето с теб все не ми стигаше и аз имах чувството че те губя, а в същност виждах, че ни е истински приятно заедно, че се харесваме, ценим и уважаваме и щеше да е много жалко ако се лишим един от друг ! Странно ми беше как казваш , че ти е хубаво с мен и в следвашия момент , все едно че не съществувам за теб . Странно ми беше как казваш,че към Георги не изпитваш това вече което е било , че не намираш смисъл в дните си с него, а в същото време приятелките ти се кефят на връзката ви , а като излезете някъде заедно, едва ли не сте най-влюбената двойка за пред хората ! Мисля си той дали е наясно с това,  че ти не се чувстваш щастлива с него , защото на мен ми казваш, че не си щастлива , а другите си мислят че си ! Започна да ми казваш, че докато си с него , няма как да бъдеш с друг. Че морала ти не позволява да му изневериш, а в същото време този същия твоя морал, как приема неговите изневери с други жени ? Едва ли не , не ти пука че той си ляга и с други. Някак не ми се връзва този двоен стандарт . В крайна сметка като теглиш чертата какво се получава ?

Живееш с човек с който преди си била щастлива, но вече не . Към този момент вече този човек го чувстваш по-скоро като приятел , защото нямаш чувствата от преди, рядко правите секс и същия този човек ти изневерява, а ти се чувстваш неудобно,  че ме харесваш и че евентуално можеш да си подариш моменти на удоволствие от които в същност и двамата имаме нужда ! Реално нашите срещи досега са били само приятелски , колкото и да сме чувствали, че искаме да са повече от това., а ти се криеш и се чудиш как да се отскубнеш от него , за да се видим.  От кое в същност се криеш ? От делата ти или от мислите, чувствата и усещанията ти ! Той мислите ти не ги знае, а делата ти са приятелски визуално ! Ние нито се целуваме , нито правим секс ! Даже и Янчето не е заподозряла, че се харесваме ! Тя и затова ти споделя , че ме харесва. Иначе нямаше да го направи !
В крайна сметка аз наистина така и не разбрах какво те държи до този човек ! Ако беше някоя друга , щях да помисля че интереса е единствено материален , защото когато няма любов, когато има изневери , когато ежедневието с този човек е сиво , еднообразно и безинтересно, реално няма за какво друго да си с този човек , при положение че познаваш вече човек с който се харесвате и може да си ги имате тези всички неща ! Помисли над тези неща, защото аз определено не разбирам какво се случва . Опитвам се но не мога да те разбера !

Казваш ми, че той си излиза навсякъде сам, ти си излизаш с приятелки. През почивните дни излизате с вашите приятели в Кранево примерно. Но виш езика на тялото им на снимките,  как показва че те се харесват и са един за друг в този момент, а при вас , вие просто стоите един до друг, даже ти някак си с гръб към Георги , без никаква близост помежду ви ! Някак все едно си отишла да разнообразиш ежедневието си от Силистра , да се видиш с приятели, а Георги просто присъства там, защото се водиш че си с него ! До кога смяташ, че ще издържиш така ? Не искаш ли и ти като тях да си влюбена и да прегърнеш с желание човека до себе си , а не само защото ще си правите снимка ?
Тези неща ми правят впечатление и досега не съм ти ги казвал, но просто искам да знаеш как изглежда от страни ! Наистина няма смисъл да си го причиняваш ! Ок, ясно е че искаш да спазваш дистанция от мен докато си с Георги, да не ми даваш надежди.  Но има си начина да си бъдем приятели докато можем да бъдем само това и в същото време да си показваме , че се харесваме и да си даваме много един на друг, за да може един един да се радваме на всичко това ! А не от неудобство заради малкото внимание което ми обръщаш сега , после в един следващ етап, да нямаш очи да ми пишеш или да искаш нещо повече от мен ! Познавам психологията на жените и чесно казано е доста нелогична ……….
И какво се случва сега ? Георги може да прави каквото си иска с която си иска и ходи където и когато поиска,  и ти това го търпиш, а не можеш да правиш това което искаш, защото той щял да разбере. Защото по думите ти, ние не се виждаме често, не защото не искаш, а защото ти е неудобно ако той разбере, и че щял да направи проблем. Та той въобще не трябва да има очи да ти прави забележка за тези неща ! Още повече , че ти нищо лошо не си направила , а той си е лягал с други неведнъж ! Онзи път като ти звънях, когато той ти вдигна телефона, дето ти казъл да си имала късмета да ми звъннеш после, а това,  че той ти изневерява за него няма проблем ли ? ………
Миличка, аз смятам, че заслужаваш много повече уважение . Тук не става въпрос дали си ревнива или не, а става дума за това колко точно този човек държи на теб, и дали ти си единствена или просто една от всичките !
Или вече е модерно да си имаш една сериозна жена и други жени за разнообразие ! Та нали точно заради това ти не искаш да му изневеряваш с мен колкото и да се искаме. Именно, защото смяташ, че не е редно в което си абсолютно права ! Чудя се обаче как преценяваш че не е редно, докато в същото време той да го прави и ти да се примиряваш с това. Ето тук идва двойния стандарт. Аз смятам, че ако ти не допускаш да му изневериш, не би трябвало да допуснеш и той да ти изневери !  А човек , който ти изневерява, според мен не те уважава достатъчно. Човек за който казваш, че преди е усмислял деня ти , а вече дните ти нямат смисъл, човек който ти ми каза, че за 9 години не те е усетил какво искаш, от какво имаш нужда , какви мечти,  желания имаш., а аз за толкова кратко време го разбрах …….. Е кажи ми какво в крайна сметка те задържа до този човек ? Аз лично не виждам какво ! Само секса за една сериозна връзка не е достатъчен. Навика също не е !
Ако беше някоя друга , щах да си кажа  “Тая щом стои до него при положение, че толкова неща и липсват във връзката е единствено от материален интерес и нищо друго …… “ Така наречената сигурност както е модерно да се казва в днешно време !

Всичко това което ти казвам ми тежи и не го разбирам защо се случва….. защо си го причинаваш.  Живота си е твой и можеш да правиш каквото искаш. Но се замисли за тези неща които ти казах и ако наистина ме харесваш и желаеш, аз нямам нищо против да бъда на този етап приятел, тъй като знам, че няма как от днес за утре да се случат нещата, но поне да знам, че има надежда и лека полека да вървим натам.  Поне виш наистина как стоят нещата от страни , защото реално с малкото време което имаш за мен, трудно бихме могли да бъдем и приятели …..  Има една приказка, че невиждани очи се забравят…… С малкото време което отделяш за мен , ти най вероятно ще ме забравиш, ако аз не напомням за себе си .. ! Аз лично не бих си позволил да ти обърна гръб ! По отношение на теб, уважавай се малко повече, защото за мен ти наистина си страхотен човек и заслужаваш да си истински щастлива. Георги може да ти помага с някакви неща , но може би повече ти пречи……… Смятам че нашите отношения са толкова хубави, именно защото се разбираме и уважаваме и можем да сме заедно във всичко именно защото говорим на един език и се разбираме с половин дума, стига да имаме свободата и времето да си говорим. Аз понякога много говоря, но смятам че говоря истини , а не си чеша просто устата, Пиша ти ги тези неща да се замислиш малко . Заслужава ли си да правиш компромиси със  себе си и да търпиш неща в Георги,  които той самия не е склонен да търпи по отношение на теб ? Смяташ ли, че нашите хубави отношения които имат толкова много потенциал , можеш да си позволиш да се провалят заради компромисите по отношение на Георти и времето в което си с него ! Аз не мисля ! Ти си дала най хубавите си години с този човек . Ако бях до теб , досега да сме решили да създадем семейство  , особено след 10 години връзка …..
Аз не бих си позволил никога да не ти вдигна телефон, да не се сетя за теб и да не ти покажа внимание и заинтересованост. Не мога да си позволя да те карам да се чудиш дали си ми важна. Не мога да си позволя работата и всички други ангажименти, излизания с познати и приятели да бъдат преди вниманието или времето прекарано с  теб  ! Както ти казах , ти ми стана приоритет от самото начало.  Даже и да не те харесвах като жена , просто за това че си ми истинска приятелка е достатъчно за да бъда сериозен с теб и да имам време за теб на 4 очи. Просто няма как да си позволя да се отнеса несериозно с теб,  след като толкова много си ми важна ! Тази година ти изгуби 2-ма близки за теб хора. Знаеш колко е неприятно да загубиш някого на който много държиш, някой който обичаш. Истината е, че мисълта че мога да те изгубя ме кара да се чувстам точно така както когато изгубиш наистина близък човек, а не просто познат ……  Помисли дали това което е живота ти в момента те устройва или искаш промяна в която искаш да участвам и аз до теб. Аз повече няма да подвигам тази тема, за да не те натоварвам излишно . Казах каквото искам да ти кажа ! И не искам да свързваш вече времето с мен с тези теми……. Държа да се виждаме и да си прекарваме добре времето заедно както е било винаги досега !
Надявам се да не съм те убидил с нещо като ти ги казвам тези неща, но това е истината и трябва да се замислиш за тези неща , ако искаш да си щастлива занапред, ако не искаш да правиш повече комромиси и да се съобразяваш повече от колкото трябва с някой ! И най вече ако ме искаш , покажи ми го по-ясно ! Намери начина  ! Взаимността наистина е най-важното нещо в една връзка! Аз ще изчакам колкото е нужно, защото наистина чувствам че ти си моя човек ! Знаеш, че винаги ще се съобразя с особеностите в които се намираме. Надявам се да можеш да събереш смелост и да се изправиш срещу трудностите в живота ти. От моя страна съм ти казъл, че не си сама ! С теб съм във всичко, защото така трябва и защото така чувствам че искам ! Обичам те Буби !